chat
x

Kontakta oss

Du kan aven kontakta oss via telefon:010-750 06 55

Vård. Människor. Empati. Kvalitet. Digitalisering.

En i grunden ideell tjänst skapad av vårdpersonal och tekniska utvecklare, det var så vår resa började. Idag är vår mission att kraftigt reducera vårdköer, förenkla vårdpersonalens arbete och tillgängliggöra morgondagens digitala verktyg på ett klokt sätt. Framförallt har vi två fokus: Patient och vårdutövare.

Hur kanaliserar vi bäst vår frustration och vilja att förbättra vården? Ja, ungefär så gick tankarna över några koppar kaffe 2017. Det blev startskottet på RemissHjälpen och sedermera Curoflow. Med viljan att kombinera vård, omsorg och teknik började arbetet mot en eftersatt del av vården – remissflödet. Parallellt har tekniken möjliggjort fler lösningar och vi arbetar nu flerdimensionellt för att lösa såväl digital patientkommunikation, automatisering och vårdflöden.

Vi drivs av det som är viktigt för vården och av det som är viktigt för patienten. Ett friktionsfritt vårdflöde skapas först när värdet blir lika stort för båda delar vårdkedja. Vi strävar efter att hjälpa er, hjälpa andra.

Hos oss arbetar människor som brinner för att förbättra. Vi drivs av möjligheten att bidra till samhället och lägger stor tonvikt på den mänskliga aspekten. Trots vår relativt korta historia har vi väl utformade ESG-kriterier där vi ständigt strävar efter och mäter hur vi bidrar till en bättre miljö och verkar för alla människors lika värde oavsett ursprung, kön, läggning eller religion.

Vi vill vara mer än ett vanligt företag. Hos oss skapas mer än teknik. Välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet redan idag!

Våra ledord

Människan i fokus

Med utgångspunkt i patientens behov utvecklar vi våra lösningar till att vara ett värdefullt verktyg för vårdgivare och patienter.

Läs vårt produktblad
Kvalitet

För en högkvalitativ vård krävs det säkra och pålitliga lösningar – på riktigt!

Läs vår kvalitetspolicy
Ansvarsfullt företagande

Även om vi arbetar med datorn som arbetsredskap så brinner vi för människor. Läs mer om våra ESG-kriterier.

Läs om ESG

Vår ledningsgrupp

CEO

Alexander Knezevic

Kontakta mig
Operations manager

Linnea Eigbire-Vahlberg

Kontakta mig
CFO

Jimmy Hyttsten

Kontakta mig
CTO

Cviko Beslic

Kontakta mig
Business developer

Shkar Hashmi

Kontakta mig
QA/RA manager

Klara Heiel

Kontakta mig
Chief medical officer

Dino Turkanovic

Kontakta mig
Senior customer specialist

Sofia Rahm

Kontakta mig

Kontakt

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er verksamhet att komma igång med digitala vårdmöten och verktyg? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss

För partners

Vill du alliera dig med aktieägare, företagsledning och medarbetare som brinner för att varje dag tillföra värde och accelerera tillväxt? Då har du hittat rätt!

Läs mer

Karriär

Vill du vakna varje morgon och känna att du gör skillnad? Skicka in en spontanansökan eller håll utkik efter lediga jobb. Vi ser fram emot att höra från dig!

Karriärsida